Persbericht 

Venlo, Nederland 

26 april 2022 

 Viking lanceert nieuwe algemene catalogus  

 

Viking Europe, dé toonaangevende expert voor werkplekoplossingen, brengt haar nieuwe Algemene Catalogus uit. De eerste uitgave voor 2022 gaat vandaag, 26 april 2022, naar onze klanten.  

Met trots kondigt Viking Europe de lancering aan van haar nieuwe Algemene Catalogus. De nieuwe catalogus telt bijna 400 pagina’s en bevat een uitgebreid assortiment Viking producten. Het wordt vandaag verspreid onder klanten van Viking en is beschikbaar in het Duits, Engels en Nederlands. De komende dagen worden de catalogi verzonden naar adressen in het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Nederland. 

“De nieuwe en opnieuw gelanceerde Algemene Catalogus is een geweldige manier voor bedrijven om kennis te maken met een selectie uit onze assortimenten en diensten te ontdekken.  Wij nodigen u uit om In combinatie met onze succesvolle website via onze catalogus onze producten te ontdekken en dieper in de wereld van Viking te duiken,” zegt Christa Furter, General Manager Viking Europe. 

De nieuwe Algemene Catalogus is in een nieuw jasje gestoken. Binnenin worden wij een stuk persoonlijker. Het bevat niet alleen producten, maar geeft ook een beeld van de diensten en voordelen die wij bieden voor kleine, middelgrote en grote bedrijven. Het belicht tevens hoe Viking zich inzet als maatschappelijk verantwoorde onderneming en introduceert Viking als onderdeel van de RAJA Groep, dé Europese leider in zakelijke benodigdheden, en diens President en CEO Danièle Kapel-Marcovici. 

De Algemene Catalogus wordt verspreid onder alle Viking klanten en kan vanaf 9 mei door alle geïnteresseerden worden besteld. 

Over Viking 

Als toonaangevende expert voor werkplekoplossingen helpt Viking al sinds 1960 bij het creëren van passende werkplekken, overal en voor iedereen. In 1990 stond Viking voor het eerst Europese bedrijven bij in hun omschakeling van papier naar computer onder de naam Viking Direct. Momenteel is Viking Europe actief in zeven landen met meer dan 1500 mensen in dienst. Het Europese hoofdkantoor is gevestigd in Venlo, Nederland. De overname door de RAJA Group in november 2021 maakt Viking nog beter opgewassen voor alles wat de toekomst brengt.  

PERSCONTACT Viking Europe 

Darina Koning-Admiraal, Sr Manager Strategy Deployment, eu-communications@vikingoffice.eu