Venlo, Nederland

27 juli 2022

An Post is de nieuwe bezorgpartner voor Viking Ierland

Viking Ierland is verheugd om, samen met haar externe logistieke dienstverlener Menzies Distribution, bekend te maken dat An Post voortaan zorgdraagt voor de bezorging van haar pakketten. An Post is dé expert als het aankomt op pakketbezorging in Ierland. De distributeur levert de hoogste kwaliteit postdiensten, aan elke voordeur en elk bedrijf in Ierland. Het ontwerpt en levert maatoplossingen voor bezorgingen en retourzendingen die echt werken voor klanten.

An Post geldt als een vertrouwd merk, met een netwerk van meer dan 9.000 werknemers en een ongeëvenaarde kennis van de  lokale gemeenschappen. In 2022 is An Post nog in een RepTrak®-onderzoek verkozen tot de meest gerenommeerde organisatie van Ierland.

De samenwerking is op 18 juli 2022 officieel van start gegaan met een bezoek van de logistiek directeur van Viking, Simon Allan-Brooks, aan de vestiging van An Post in Dublin.

Met deze stap zet Viking opnieuw voet op de Ierse markt en vervolgt het zijn strategie om een serieuze speler op de Ierse markt te worden.

“Onze samenwerking met An Post is erop gericht onze bezorgdiensten te verbeteren en het vertrouwen van onze klanten bij de levering van producten te vergroten,” zegt Simon Allan-Brooks, logistiek directeur voor het VK en Ierland.

Over Viking

Als toonaangevende expert voor werkplekoplossingen helpt Viking bij het creëren van passende werkplekken, overal en voor iedereen.

Al vanaf 1960 loopt Viking voorop bij het transformeren van werkplekken. Onder de naam Viking ondersteunt het bedrijf sinds 1990, als eerste in Europa, bedrijven bij hun overgang van papier naar computer. Momenteel is Viking Europe actief in zeven landen en heeft het meer dan 1500 mensen in dienst, met het Europese hoofdkantoor in Venlo. Met de overname door de RAJA Group, de grootste Europese distributeur van verpakkingen en een belangrijke speler op de markt van kantoorbenodigdheden en meubilair, staat Viking nog beter klaar voor alles wat de toekomst in petto heeft.

Viking Europe

Darina Koning-Admiraal

Tel: 087-6867024

eu-communications@vikingoffice.eu

Perscontact An Post

Angus Laverty

Tel: +31 (0) 87-6867024