Simon Allan-Brooks benoemd tot algemeen directeur van Viking VK en Ierland 

Viking is verheugd de benoeming van Simon Allan-Brooks als algemeen directeur van Viking Verenigd Koninkrijk en Ierland, met ingang van september 2022, aan te kondigen.  

Simon Allan-Brooks is in 2020 bij Viking begonnen om de logistieke operaties te leiden. Voordat hij bij Viking begon, bekleedde hij verschillende functies bij bekende nationale en internationale bedrijven en deed hij uitgebreide ervaring op in Supply Chain en General Management. Simon Allan-Brooks was van 2012 tot 2015 General Manager van DPD UK, van 2015 tot 2018 Operations Director van Antalis UK en van 2018 tot 2020 Regional Director van Tuffnells Parcel Express in het Verenigd Koninkrijk. 

In de rol van algemeen directeur van Viking VK en Ierland zal Simon verantwoordelijk zijn voor het versnellen van het commerciële momentum van Viking om de marktleiderspositie te versterken, in het bijzonder door de ontwikkeling van het aanbod van kantoorartikelen en -apparatuur voor bedrijven van elke omvang, in alle sectoren. Hij zal een strategie van optimale klantenservice voortzetten en alle commerciële en logistieke activiteiten aansturen om de efficiëntie en de economische prestaties te verbeteren.